Fartskriver Danmark A/S
Ekspertise - Kvalitet - Service

Efter indførslen af det digitale kontrolapparat i 2006, har markedet oplevet en øget efterspørgsel på VDO varer inden for fartskrivere og tilbehør, data management for fartskrivere og fartbegrænsere. Dette har gjort at VDO i dag er markedets førende producent, der samarbejder med alle de større køretøjsproducenter på OE-siden.

VDO har siden sommeren 2005, hvor produktionen af det digitale kontrolapparat påbegyndte, produceret over 1 million digitale fartskrivere til det europæiske marked.
Som markedsleder i dette segment har VDO en bred vifte af produkter, der vedrører den nye digitale virkelighed, lige fra den nye DLK Pro Downloadkey med indbygget kort læser og data management software løsninger som TIS-Web samt små flådestyringssystemer i VDO DriveTime og TIS Track&Trace samt trådløs download løsning (DLD®). Derudover, finders nu også DTCO® SmartLink til kommunikation mellem det digitale kontrolapparat og chaufførens smartphone.

VDO's succes skyldes ikke kun den tekniske know-how og mange års oparbejdede erfaringer, men også det omfattende udvalg af produkter og service, der tilbydes inden for fartskriver-verdenen. 

VDO
FDParts
Aktuelle tilbud
Download løsninger
DLD - Trådløs download
TIS-Web
Flådestyring
"Til Chaufføren"
Værktøj
Lys & lyd til køretøjer
Consul auto og industrilifte
Finkbeiner Tungvognslifte
Fartskriver Danmark A/SNyheder og EventsProdukterSupportKontakt osOmFind VDO ServiceCenter
cvr 34882436 - Midtager 26A, DK-2605 Brøndby - Tlf. 6914 4700 - vdo@fartskriver.dk